Újabb két próbajátékos érkezett a DVSC-TEVA csapatához

Újabb két próbajátékos érkezett a DVSC-TEVA csapatához
Egyikük a 26 éves, 178 centiméter magas montenegrói csatár, Samel Szabanovics, aki a svájci Grasshoppers játékosa, 2009-ben fél évet kölcsönben a dán élvonalban szereplő Esbjerg csapatában töltött – írja a DVSC.hu.

Szintén a Lokival készül a 29 éves, 171 centiméteres magas argentin irányító középpályás, Sergio José Bastida. Pályafutása során főleg Svájcban futballozott, de két idényt eltöltött Cipruson is. 2007 óta a svájci élvonalban szereplő FC Aarau együttesében szerepelt, ahol alapembernek számított: a három idény alatt 96 mérkőzésen lépett pályára és 4 gólt szerzett.

Továbbra is a bajnokcsapattal edz a horvát nemzetiségű német védő, Dajan Simac, a szerb Ivan Djokovics, a szlovák Patrik Husanik és a Diósgyőrből érkezett középpályása, Dejan Vukdainovics.

Dr. Bartha Csaba sportigazgató: – Újabb két játékos érkezett a DVSC-TEVA labdarúgócsapatához. Az egyikük Samel Szabanovics, aki a Grasshoppers Zürich támadója. Rutinos, gólerős csatár, sokat játszott Svájcban. A másik labdarúgó Sergio Bastida, aki irányító középpályás, az FC Aarau csapatából jött. A héten itt gyakorolnak, megnézzük, hogy erősítést jelentenének-e a Loki számára. Sorsukról csak ezt követően döntenek.

Forrás: dvsc.hu