Új tehetség: topless tűznyelő

Új tehetség: topless tűznyelő
A brit tehetségkutató műsorban egy újabb különös produkció nyűgözte le a közönséget.

A 33 éves tűznyelő, aki különösen a férfi nézőket nyűgözte le, korábban pornófilmekben szerepelt, így érthető, hogy miért nem volt egyáltalán szégyenlős a színpadon. Produkciójával Tia Brodie  tovább jutott a következő fordulóba.

 

Nézze meg a videót ide kattintva!

Személye erősen megosztja a zsűrit és a közönséget is. A férfiak elragadtatással beszéltek róla, míg a zsűri női tagja éles kritikát fogalmazott meg. Amanda Holden szerint egy ilyen sekélyes produkció, amely elsősorban a mellekre és a meztelenségre épít, nem való egy tehetségkutató műsorba, különösen egy olyanba nem, amelynek nem titkolt célja, hogy főműsoridőben igazi családi programmá váljon.

Tia műsora abból állt, hogy két égő fákláyval a kezében egy szál bugyiban, és magassarkúban vonaglott a színpadon. A nő 9 évig dolgozott a szexiparban, saját ügynökséget is alapított, most pedig úgy döntött, ideje magát valami másban is kipróbálni. Bár régi munkája és új produkciója között több hasonló vonás felfedezhető.Bár támadják előadását, Tia elmondta, teljesen ésszerű okai vannak, hogy topless tartja a bemutatót. “Túl tűzveszélyes az a felső, amiben jól érezném magam. Így topless szereplek, hogy ne gyújtsam fel magam” – mondta.

– MON –