Új üzlet új szolgáltatásokkal: www.topaukcio.hu

Új üzlet új szolgáltatásokkal: www.topaukcio.hu
Minden eddiginél többen látogatják a www.topaukcio.hu oldalunkat!

Az Inform Média Kft. egyedülálló lehetőséget kínál Önöknek a Topaukció online árverés keretében, ahol több mint 2200 termék kerül kalapács alá június 29-ig. A licit zárása 18 órától folyamatos, termékenként eltérő időpontban, hogy licitálóink akár több kedvezményes termék árverésén is győzedelmeskedni tudjanak!

Könnyen és egyszerűen regisztrálhat

A licitáláshoz most könnyen és egyszerűen regisztrálhat a honlapon keresztül. Egy kattintással megtekintheti a kívánt terméket, és ajánlatot is tehet rá. A licit minden esetben a kereskedelmi ár feléről indul, így akár féláron szerezheti meg a termékeket.

A legsikeresebb kategóriák ezúttal (is) a wellness-hétvégéket, különböző tanfolyamok és a számítástechnikai, illetve szórakoztató elektronikai cikkek. Szintén sokan kíváncsiak a bútorokra, utalványokra és a lakberendezéssel kapcsolatos tanácsokra, így e kategória egyik felajánlóját – Casa Lakberendezési Áruház – kérdeztük az aukció kapcsán:

Üdvözöljük az aukció felajánlói között!

Mi a véleménye az online árverésről, és miért döntött úgy, hogy bekapcsolódnak az immár hetedik alkalommal induló aukciónkba felajánlásaikkal?

 Bodnár Erika: Májusban nyitottuk meg Casa Lakberendezési Áruházunkat Miskolcon exkluzív kínálattal, és új szolgáltatásokkal. A Topaukciót nagyon jó lehetőségnek tartom, hiszen új áruházként bemutatkozhatunk a régióban élőknek, és egy ilyen széles körben meghirdetett kampány által jobban a figyelem központjába kerülhetünk.

Azért ajánlottunk fel többek között egy lakberendezési utalványt is, mert így az olvasók megismerkedhetnek a szolgáltatásainkkal. A nyertes licitálónak pedig módja lesz megtapasztalni a lakberendezőnk által készített profi 3D-s látványterv előnyeit, sőt megnézheti, és meg is vásárolhatja a kiválasztott termékeket. Mindezt egy helyen.

 Követni fogja az aukció alakulását?

 Bodnár Erika: Természetesen igen. És egy wellness hétvégére én is szívesen licitálnék.

Június 29-ig lehet licitálni a www.topaukcio.huoldalunkon, ahol most Magyarország 19 megyéjének kínálata található meg akár 50%-kal olcsóbban! Utazások, márkás ruhák vagy elektronikai cikkek? Most még tart a hihetetlen ajánlat, regisztráljon, licitáljon, és vigye el a legjobb áron álmai termékét!

Sok sikert kíván a Topaukció csapata!