Összeégett férfit találtak a fürdőszobában Berettyóújfaluban

Elképzelhető, hogy bűncselekmény következtében halt meg a Berettyóújfalui Városi Bíróság egyik titkára – értesült a Napló.

2010.02.10. Őrizetben a titkár felesége 

Segítségnyújtás halált okozó elmulasztásának megalapozott gyanújával eljárás indult a hétfőn meghalt bírósági titkár felesége ellen.

Dr. Sápi Tibor rendőrségi sajtóügyeletes szerdai közlése szerint a berettyóújfalui rendőrkapitányság járőre hétfő este 19 óra előtt megjelent a 31 éves férfi lakásán, ahol őt már holtan találta. A lakásban tartózkodott az elhunyt felesége sokkos állapotban. Az elsődlegesen megállapított tényállás alapján a rendőrség nyomozást rendelt el. Az elhunyt feleségét gyanúsítottként hallgatták ki, aki vallomást tett. Ezt követően őrizetbe vették. Az eljárás szakértők bevonásával folyik.


2010.02.09.

Kelemen Éva, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője keddi érdeklődésünkre a haláleset tényét megerősítette, de hozzátette: a nyomozás érdekében egyelőre nincs közölnivalójuk.

A megyei bíróság részéről szintén nem kívántak nyilatkozni az ügyben.

Lapunk úgy tudja, hogy a férfi halála a hétfő délutántól kedd hajnalig terjedő időszakra tehető. Információink szerint a lakása fürdőszobájában találtak rá. A holttesten talált égési nyomok alapján az sem kizárható, hogy a férfit felgyújtották.

A 30-as éveiben járó férfit kollégái jó fejű, intelligens emberként írták le, halála – nem meglepő módon – megdöbbentette környezetét.

RaL