Ördög Nóra meglepő váltása – képek

Ördög Nóra meglepő váltása – képek
A műsorvezető frizurája sokakat megdöbbentett a szombati X-Faktorban.

Ördög Nóra haja ismét téma lett. A műsorvezető az X-Faktor első élő adásában alaposan meglepte a nagyérdeműt, mert eddig tőle sosem látott rövid frizurával jelent meg. Sokan magánéleti válságot sejtettek a változtatás mögött, sokan pedig Nóra helyett is sóhajtoztak az elveszített loknik miatt.

– Mindenki azt gondolja, hogy egy nő szépségének a titka a hajában rejlik, a nő éke a haja, és úristen, ettől megszabadulni… Én pont másképp gondolom. Nagyon sok nagyon szexis rövid hajú csajt látsz, akik pont attól nőiesek, hogy rövid a hajuk.

Nézze meg a képeket ide kattintva!

Nóra alaposan átgondolta a dolgot, kikérte fodrásza és férje tanácsát is: utóbbi photoshop segítségével előre elkészítette a műsorvezető lehetséges frizuráit. A vágást és Nóra további X-Faktoros frizuráit természetesen Hajas Lászlóra bízták, aki igazi kihívásnak tartja a feladatot.

– Mi fodrászok, legalábbis én szeretném megmutatni, mi mindent lehet egy rövid hajjal csinálni. Természetesen minden adásban másmilyen rövid haja lesz, és még az sincs kizárva, hogy egyszer csak pótrészek felugranak.

Az utóbbi években elképesztő sokszínűség jellemezte Ördög Nóra megjelenését, láthattuk kontyban, parókában.

– A Szombat esti lázban mindig valamilyen glamúros frizurát viseltem, itt persze sokszor volt leengedett hajam, meg feltűzve is, kontyban, volt esetleg benne kis dísz, meg mindenféle dolgok. A színén soha nem változtattam, soha nem volt festett hajam.

Minden idők legmegdöbbentőbb haját Nóra a Csillag születikben viselte, a furcsa frizuráról újságcikkek egész sora jelent meg. A műsorvezető cseppet sem bánta az olykor csípős kritikákat, hiszen pont a figyelemfelkeltés volt az érdekes hajkorona célja.

– Azt hiszem, ez volt az a haj, ami kiütötte a biztosítékot végleg. Én csak dinó hajnak hívom, de van aki aliennek nevezte. Megosztotta a közvéleményt, de én imádtam, mert mindenki erről beszélt.

Természetesen sokan kíváncsiak arra is, hogy Nóra hogyan fog az X-Faktor következő adásaiban kinézni – erről a műsorvezető egy szót sem árult el. Annyit mondott csupán, hogy a haja továbbra is rövid lesz, és az öltözéke is marad – a tehetségkutató hangulatához igazodva – laza és kötetlen.

Forrás:www.rtlklub.hu