Önnek okoz-e problémát, hogy a férfiak a VB-t nézik?

“Ha van rá időnk, akkor megnézzük a VB-meccseket”- mondta Mátravölgyiné Szabó Ildikó, aki a férjével együtt általában otthonról drukkol kedvenc csapatának, Brazíliának.

Vele ellentétben Csordás Nikolett egyáltalán nem követi figyelemmel ezt a sporteseményt. A családban az édesapja ilyenkor elvonul egy szobába, hogy szurkolhasson a csapatának. Ebből azonban sosem adódik probléma, hiszen több televízió is van a lakásban.

Belovics Rékának csak az unokatestvére rajong a fociért a családban. Két televíziójuk is van, ezért nem volt még soha problémájuk abból, hogy ő más műsort akart volna nézni.

“Talán én még szívesebben nézem a VB-t, mint a család férfitagjai”- mondta Antal Margarita Zoé, aki a nagyobb futball-eseményeket nézi csak meg, mert ilyenkor jó játékot láthat.

Pinczés Edit nem rajong azért, hogy a televízióban kövesse nyomon a sporteseményeket, főleg nem a focit. Néha azért bele-bele pillant a meccs állásába, hiszen addig is édesapjával van.

A VB ideje alatt Antal Mónika párjánál van a távirányító, és mivel egy televíziójuk van, nem nézheti a mérkőzésekkel egy időben vetített sorozatait. Nincs azonban köztük konfliktus, hiszen mint mondja: “Ilyenkor türelmes vagyok vele.”