Ön szívesen kiköltözne egy falusi lakóparkba?

Ha nincs messzebb mint 10-15 kilométer, akkor szívesen. Távolabbra az utazási költségek miatt már meggondolandó – válaszolta Ludman Sándor, akinél csak könnyűszerkezetes, környezetkímélő otthon jöhet szóba lehetőleg erdős, zöld területen.

Némethi Melinda sem költözne jelentős távolságra a megyeszékhelytől. – Ha az anyagiak és egy jó személygépkocsi adott lenne, akkor elgondolkoznék a lehetőségen – tette hozzá a GYED-en lévő kismama.

– Még fiatal vagyok, ezért szívesebben élek a pezsgő nagyvárosban, mint egy nyugodt kis faluban, ezért nem költöznék vidékre – osztotta meg lapunkkal véleményét Kalló Nikolett. Erdei Adrienn jelenleg a szüleivel él Komádiban, s mint mondta, ha a szülei költöznének, nem lenne választása, de ha rajta múlik ő inkább a nagyvárosra, Debrecenre szavaz.
– Én biztosan nem költöznék vidékre, hiába a jó levegő és a nyugalom.

Úgy gondolom, hogy a falusi miliőt egy megyeszékhelyhez közeli településen, vagy a város szélén is meg lehet találni – vélekedett Rozsnyai István.
Fülöp Zsuzsanna bizony szívesen menne, mert szerinte nincsenek olyan nagy távolságok, amiket ne lehetne leküzdeni autóval. Megjegyezte, azért inkább egy Debrecentől 10-15 kilométeres körzetben lévő településre voksolna, mert onnan kerékpárral is be lehet járni a városba.