Ön hová menne Debrecenben könnyíteni magán?

Ön hová menne Debrecenben könnyíteni magán?
“Inkább hazaviszem”- mondja Bálint Beatrix, aki nem szívesen használ idegen illemhelyet.

Ha azonban lenne Debrecenben egy európai színvonalú vécé, ahol mindenféle funkciójú zacskó, kellék a rendelkezésére állna, akár 300-400 forintot is fizetne a szolgáltatásért.
Bellon Marianna inkább bemegy egy gyorsétterembe, és vesz valamit, hogy elvégezhesse a dolgát, mivel szerinte a nyilvános vécék nem elég higiénikusak.


 

Ön szerint hová menjünk, ha ránk jön a szükség – kérdeztük a debrecenieket.

Válasz a videóban!


 

Szmirnyák Gréta is fizet, ha szükséges, de leginkább a két nagy belvárosi bevásárlóközpont jöhet számításba nála. Közterületen soha nem intézné el folyó ügyeit.
Kálmándi Réka kellemetlennek találja a közterületen elhelyezett toaletteket, ezért szívesebben kéreszkedik be egy kávézóba vagy megy be egy plázába, hogy könnyíthessen magán.

“Ha minden kötél szakad, csak akkor vinném el a gyereket nyilvános illemhelyre”- mondja Magyar Zoltán, aki inkább egy bevásárlóközpontba térne be kisfiával, ahol talán még gyermek-vécét is használhatnának.
Péli- Endrődi Rékának szerencsére még soha nem akadt ilyen gondja, mivel a belvárosban lakik családjával. Véleménye szerint azonban turistaként bajban lenne, hová menjen szükségével.