Ínyencség és változatosság Don Pepe Debrecen

Ínyencség és változatosság Don Pepe Debrecen
A rajongás oka egyértelmű: megbízható és állandó minőség, nagy választék, udvarias kiszolgálás.

A debreceni Tesco Áruházba lépve egy percre biztosan mindenki megáll, a bejárathoz közel ugyanis egy nagy üvegfalon át megpillanthatjuk a Don Pepe ínycsiklandó ételeit, amelyek a pultból étvágygerjesztően hívogatják a vendéget: hagyja a bevásárlást másra, inkább nevezzen be valami finomságra!

A türelmetlenebbek és az éhesebbek valószínűleg azonnal engednek a csábításnak, a kötelességtudóbbak pedig, dolguk-vásárlásuk végeztével biztosan megjutalmazzák magukat egy jó ebéddel vagy vacsorával.

Legyünk tészta-vagy húskedvelők, fogyókúrázók, vagy édes szájúak, egy biztos, jóllakottan és elégedetten fogunk távozni az étteremből.

A bevásárlást unó családtagok, barátok is kellemesen és ízletesen elüthetik itt az időt, amíg a família, társaság másik fele vásárol. A pult mellett kialakított vendégteres éttermi részben nyugodt körülmények között válogathatunk a Don Pepe étlapjának több mint 150 ételkülönlegessége között.

A házhozszállítási szolgáltatás  is népszerű – nem utolsó sorban a gyorsaságnak és a cégeknek járó 10%-os kedvezménynek köszönhetően – így nem csak Debrecenben, de a közeli települések is élvezhetik a Don Pepe ízeket!

A megújult Don Pepe étterem a legszigorúbb UNIOS szabványoknak is megfelel, minden a legmodernebb élelmiszer-biztonsági és HACCP rendszerek betartásával készült. Konyha technológiai újdonságnak számító alagútkemencéink gyorsabban és állandó minőségben, egyformán ropogósra sütik pizzáinkat. Új gépeinknek is köszönhetően kitűnő minőségű ételekkel látjuk el betérő és a házhoz rendelő vendégeket!

Debrecen, Tesco Áruház tel: 52/54-00-54, 30/456-43-70 online rendelés: www.donpepe.hu