Így kell lezárni egy bajnokságot!

Hajdúböszörmény eredményes játékkal, 3–0-ás győzelemmel búcsúztatta a pontvadászatot.

Az NB II. Keleti csoportjában szereplő HTE múlt hét szombaton játszotta utolsó mérkőzését a 2009/2010-es bajnoki szezonban.

A hajdú–bihari klub záró fordulóját a Bőcs ellen teljesítette, azonban a fennálló vízhelyzet okán az eredetiektől eltérően új helyszínen, Tiszaújvárosban.

Lovas bebiztosította a böszörményi sikert

A változások, és a nagy meleg nem fogott ki a böszörményieken: már egészen korán, a hetedik perceben megszerezték a vezetést Simtchatcha révén, majd a 18. minutumban, Arnóczki találatát követően már 2–0-át mutatott az eredményjelző. Aztán a második félidőben Lovas bebiztosította a böszörményi sikert, 3–0-ra győzött a HTE.

A Böszörmény a szezonban mutatott ingadozó teljesítménye ellenére az igen szép, tizedik helyen zárta a bajnokságot, 37 ponttal, ami azért is dícséretre méltó, mert a Németh Károly irányította alakulat idén jutott fel az NB II-be. Ráadásul az újonc kék–fehérek hátránya a hetedik helyezett gárda mögött csupán egyetlen pont. A másik NB II-es hajdú–bihari csapat, a DVSC-DEAC ötvenöt egységgel az ezüstérmet szerezte meg az idei bajnokságban. HBN