Észre sem vette, hogy pucér

Észre sem vette, hogy pucér
Kétszer is megkeresték Bencsik Tamarát, a Megasztár 4 döntősét, hogy vetkőzzön le, de csak most érezte felkészültnek magát ahhoz, hogy ledobja ruháit Nánási Pál kamerája előtt.

Hat kilót fogyott a mesés képekért, kétségeit pedig Liptai Claudia oszlatta el.

˝Kislányom, dobd le a textilt!˝ – utasították viccesen Bencsik Tamarát az egyik férfimagazin fotózásán, amelyben áprilisban aktfotósorozat jelent meg róla. – Tíz percen keresztül kevéske ruhában pózoltam, hogy szokjam a helyzetet, majd kaptam az instrukciót: vetkőzzek.

Nézze meg a szexi képeket ide kattintva!

Mondogattam magamban: Tamara, profi vagy, meg tudod csinálni – nagyon izgultam. Aztán a vőlegényem szemébe néztem – végig ott volt a fotózáson, mert ő a fodrászom –, aki biztatóan bólintott. Majd Nánási Pálra fordítottam a tekintetem, magamra nem mertem. Ő profi, olyan szinten magára vonta a figyelmemet, hogy észre sem vettem, hogy pucér vagyok. Ettől persze igen nehéz volt eltekinteni, amikor körülöttem legalább tizenöt ember dolgozott a díszleten… – tartott rögtönzött élménybeszámolót a 23 éves Bencsik Tamara.

A Megasztár 4. tehetségkutató műsor szabadkai születésű felfedezettjét már kétszer megkereste a férfimagazin, de akkor nem készült még fel rá. Gátlásos, és először mint énekesnő akart ismertté válni. Nem beszélve arról, hogy nem szerette nézni a meztelenkedő fiatal lányokról készült képeket, ijesztőnek találta, hogy mindenki megnézi őket. Most mégis úgy döntött, hogy megszabadul a ruháitól. Pénzért tette vagy az ismertségért? – faggattuk.

– Egyikért sem. Bár nem tagadom, amióta megjelentek az aktok, megduplázódtak a felkérések és a haknik. Jó hatással volt a karrieremre. Persze kaptam már tisztességtelen telefonhívásokat is, de ezt hagyjuk… – mesélte az énekesnő, akinek korábban sem erkölcsi aggályai voltak a vetkőzéssel kapcsolatban, hiszen családja is teljes mértékben támogatta a döntésében. Sokkal inkább elégedetlen volt a testével. A fotózás előtt három hónapig keményen edzett, és odafigyelt a táplálkozására, hogy tökéletes formába hozza magát. Hat kilót fogyott. Korábban nagyon gátlásos volt, de sokat beszélgetett például Liptai Claudiával, aki biztatta a szereplésre. Megosztotta vele tapasztalatait: jót tesz az önbizalmának, gyönyörűek lesznek a képek, amelyek büszkeséggel töltik majd el. És persze szerinte titkon minden nő erre vágyik… Tamara átgondolta a hallottakat, és döntött. Mindenképpen arra törekedett, hogy művészi aktok készüljenek. A helyszínül választott kastélyszálló marokkói stílusú fürdője megfelelt az elvárásainak. És valóban jót tett az önbizalmának. Elárulta: a fotózás óta merészebben öltözködik.

Tamara megbeszélte vőlegényével a döntést, aki még biztatta is. A fotózáson végig sürgött-forgott körülötte, ami az énekesnőt egyáltalán nem zavarta. Sőt, még örült is a pozitív hozzáállásnak, amelyet kedvese tanúsított. ˝Az én csajom van a Playboyban!˝ – híreszteli azóta is.

Forrás: kisalfold.hu