Értékes tombola-nyeremények a DVSE-esten

Értékes tombola-nyeremények a DVSE-esten
A Debreceni Vízilabda Sport Egyesület február 26-án vacsorával egybekötött támogatói összejövetelt rendez a Barabás étteremben. Az eseménnyel a klub szeretné megköszönni azoknak a segítségét, akik eddig is sokat tettek a helyi legmagasabb szinten vízilabdát folytató egyesületért, s remélhetőleg ezután is így tesznek majd.

zülők és más támogatók hivatalosak a rendezvényre. Bővebb tájékoztatást a menedzsment részéről a 30/279-6995-ös telefonszámon lehet kérni.

Kuriózumként érdemes megemlíteni, hogy a vacsora alatti tombola során nagy sportértékkel bíró relikviákat nyerhetnek meg a szerencsések. Az olasz Pro Recco, amely jelenleg az egyik, ha nem a legerősebb klubcsapat a világon, s ahol annak idején a DVSE jelenlegi vezetőedzője, Gyöngyösi András is játszott, egy olyan zászlót adományozott a klubnak, amelyet klasszisai aláírtak.

Ennek megszerzésében Magyarország egyik valaha volt legnevesebb pólósa, Benedek Tibor segített. Emellett a magyar vízilabda-válogatott tagjai által aláírt három eredeti Mikasa labda is megnyerhető. Csakúgy, mint a DVSC TEVA Bajnokok Ligájában használt, szintén eredeti, s a csapat játékosai által szignózott focilabda, illetve a DVSC Korvex női kézisei kézjegyét magán viselő hivatalos mez, amely egyébként a gárda egyik alapemberéé, Bognár Barbaráé.

Koppányi Szabolcs