Élő kártyakeverés, online játékban?

Ez év márciusában egy újabb online terem nyílik a több száz mellé. Ez nem igazán lenne fontos hír a póker világban, de ez a terem egy igen érdekes újítással áll elő.

Tudniillik az online pókertermek egy igen komoly szoftverrel, úgynevezett „véletlenszám generátorokkal” keverik a virtuális kártyapaklit. Ez a módszer a matematikai számításokon alapszik és ezáltal sokkal véletlenszerűbb leosztást eredményez, mint amikor valódi emberek, osztók keveri össze a kártyákat.
Az új terem úgy próbálja forradalmasítani az online pókerjátékot, hogy igazi kártyákat és igazi osztógépeket használnak majd a keverésre az online teremben.  A rendszer úgy működik, hogy igazi kártyákat kever össze a gép, és a lapokat számítógépes rendszerrel digitalizálják.
A „button” vagyis osztó pozícióban ülő játékosnak lehetősége van majd a pakli „elvágására”, ami annyit jelent, hogy az általa megjelölt helyen indul majd az osztás.
Kíváncsian várjuk, hogy milyen sikerrel zárul majd ez az újítás, mennyire fogja a játékosokat vonzani.
 
Te szereted a pókert? Igen? Akkor csatlakozz a póker online világához, a világ pókereseihez! Lépj be a ’The Great Flop’-ba, a pókerjátékosok közösségi oldalába. Itt megismerkedhetsz új emberekkel, új barátokat, kapcsolatokat szerezhetsz! Tölts fel képet magadról, írd le véleményedet a fórumban, vagy akár saját naplót (blogot) is vezethetsz! Nézegesd a legjobb póker  videókat! Akár klubok is regisztrálhatnak, és hirdethetik programjaikat a megfelelő fórumban, ne feledd www.TheGreatFlop.com !