Éjfélig kampányol a Blaha Lujza téren az LMP

Kitelepült a fővárosi Blaha Lujza térre a Lehet Más a Politika (LMP). A párt második fordulóba jutott jelöltjei péntek reggeltől egészen a késő esti órákig – a tervek szerint az éjféltől életbe lépő kampánycsendig – várják az érdeklődőket a rendezvényre.

Délelőtt Schiffer András, az LMP listavezetője és a belvárosi kerületek második fordulóba jutott jelöltjei: Moldován László, Kaszics Bálint és Csiba Katalin válaszolnak a párt programjával kapcsolatban felmerülő kérdésekre.

Az LMP jelenleg a tér két pontján osztogatja szórólapjait illetve kampányújságját, az érdeklődőket pedig kötetlen beszélgetésre invitálják az erre a célra kialakított asztalnál. Fél tizenkettőkor Tordai Bence és Vári György XIII. kerületi jelöltek, fél egykor Várnai László és Hámori Zsolt zuglói jelöltek mutatkoznak be.

Fél egykor Jávor Benedek, az LMP budapesti listájának képviselői és Szabó Tímea, óbudai jelölt számolnak be az LMP Budapest programjáról; egyebek mellett szó lesz a főváros közlekedéséről valamint a részvételi demokráciáról is.

A délután folyamán az LMP roma programjáról beszélnek Osztolykán Ágnes és Szombati Kristóf romaügyi szakértők. Az LMP központi kampányzárója egyébként az Erzsébet téren kezdődik délután három órától; a kitelepülés ezalatt szünetel majd. A zenés kampányzáró buli este hattól a Blaha Lujza téren folytatódik, amatőr együttesek fellépésével.

– Független Hírügynökség –További hírek a Magyarország kategóriából

Sporthírek