2013-ban is várjuk a gyógyulni vágyókat!

Akt.:
2013-ban is várjuk a gyógyulni vágyókat!
Valamikor régen nagyon jól tudták az emberek, hogy a természet egységes rendszert alkot.

Minden mindennel összefügg: hegy, tenger, növény, állat és az ember. Az egész kozmosz rezgéseket bocsájt ki. Épp így az emberi szervezet legapróbb építőeleme, a sejt is. E rezgések fontos információkat nyújtanak szervezetünk aktuális állapotáról, jó vagy rossz működéséről.

   Őseink ismerték és fel is használták a természet erőit, a sejtszintű gyógyítás módszereit. Nem véletlenül főztünk kövekre állított fémüstben, válogatott fákkal tüzelve. Az étel elkészítésében így a természet minden fontos alkotórésze (napfény, levegő, fém, kő, fa) „közreműködött”.

   A mai ember, a nyugati kultúra hajlamos megfeledkezni ezekről.

Türelmetlenek, gyorsak vagyunk, azonnali megoldásokat várunk. Minden panaszunkra rögtön tablettákat, injekciókat, krémeket vagy éppen műtéteket alkalmazunk a fejfájástól a  tyúkszemig.

   Szkeptikusak, hitetlenek vagyunk a hagyományos gyógyítástól eltérő módszerekkel szemben. Én is így voltam sokáig. A hivatalos vizsgálatok viszont mindent rendben találtak, és különböző allergiás okokra hivatkoztak. Ekkor fordultam az IBR-SYSTEM®  kezelési technikája felé.

   Döbbentem tapasztaltam, hogy minden gyógyszer nélkül megszűnt a csípőízületi gyulladásom, a derékfájásom.

   Tovább tartott az allergiás tünetek (torokfájás, orrfolyás) kezelése, de furcsa és laikus számára érthetetlen módon ezek is megszűntek.

   De nem is fontos megérteni, számomra az a lényeg, hogy használt a kezelés. Ki kell próbálni! Jelentkezés a lenti telefonon.

 

IBR-SYSTEM®

Biofizikai rendszer

Martin-Kertvárosi Egészségcentrum

3528 Miskolc, Gyöngyösi István u. 15.

(A református templommal szemben)

46-380-008

 

-TVÁ-