20 év után visszaküldte öccsének a tőle kapott levelet egy katona

Akt.:
20 év után visszaküldte öccsének a tőle kapott levelet egy katona
© Fotó: youtube.com
A katona minden nap magánál tartotta a levelet, amelyet ötéves testvérétől kapott.

1996-ban a 19 éves Rob jelentkezett az Amerikai hadsereghez katonának, csakhogy az akkor ötéves öccse, Logan nagyon féltette őt. A kisfiú szívhez szóló levélben búcsúzott el testvérétől, amit a bátyja 20 év elteltével közzétett az interneten. A levél így szólt:

Kedves Rob,

Nagyon szeretlek. Ha meghalsz a háborúban, remélem magaddal viszed ezt a levelet a mennyországba, mert nem akarom, hogy elfelejts. Nagyon nagyon szeretlek. Remélem megkapod ezt a levelet. Nintendóztam kedden és nagyon boldog voltam, remélem, te is boldog leszel ettől a levéltől.

Szeretlek,

Logan.

Csaknem húsz év elteltével, Logan kapott egy levelet, ekkor már ő is túljutott az alapképzésen. A levélben a saját üzenete állt, felismerte az akkori kézírását. Rob 2014-ben szerelt le, a szolgálati idő alatt pedig minden nap magánál tartotta öccse levelét.

A levelet azóta már több mint egymillióan olvasták a neten. – Ez az üzenet nem a politikáról vagy az etnikai hovatartozásról szól. Ez az én ötéves szentimentális öcsém üzenete, amikor pedig megkaptam és elolvastam, annyira őszinte és nyers volt, hogy sírva fakadtam. Mindannyian stresszben élünk és aggódunk, ő pedig egyszerűen elmondta, hogy mit gondolunk mindannyian – mondta Rob. Hozzátette, hogy a levelet lefénymásolja, mert egy napon szeretné megmutatni a fiának. S hogy mit szólt Logan, amikor visszakapta a levelet? Nem gondolta, hogy a testvére megőrizte azt és minden nap magánál tartotta, de nagyon sokat jelent neki mindez.

(Metro)
hirdetés