18 dolog, amit a szomszédban élő prostituálttól tanultam (18+)

Akt.:
18 dolog, amit a szomszédban élő prostituálttól tanultam (18+)
© Illusztráció: metro.co.uk
Jó néhány hónapba beletelt, mire rájöttem, hogy a szomszédom prostituáltként dolgozik. Először az tűnt fel, hogy sok férfi látogató érkezik hozzá, akik szemlesütve közlekednek a lépcsőházban.

Aztán megismertem a szomszédomat, aki örömmel mesélt a munkájáról és kiderült, hogy ő is ugyanolyan hétköznapi ember, mint mi, csak a testével keresi a kenyerét. A névtelenséget kérő nőtől a következő dolgokat tanultam.

1. Számára ez csak egy mindennapi munka. Amikor az időjárásról való társalgásunk után megkérdezte, hogy mivel foglalkozom én is feltettem a kérdést, amire azt válaszolta, “szexből élek. Ha jobban tetszik, prostituált vagyok.”

2. A vendégei az ajtó előtt leteszik a cipőjüket. Ugyanis a cipők talpa koszos és a szomszédom nem szereti, ha bekoszolják a szőnyeget. Azt egyébként már korábban észrevettem, hogy mindig más cipők hevernek a bejárat előtt.

3. Leellenőrzi a klienseit mielőtt megadja nekik a címét. Ahogy mondta, a munkája nagyon kockázatos, hiszen idegeneket enged be az otthonába, ezért mielőtt aktusra kerülne sor, találkozik velük valahol.

4. Könyvet vezet a vendégekről. A szomszédom táblázatot készített a klienseiről, amelyben különböző színkódokat használ. Piros színnel jelöli azokat a férfiakat, akikkel közösül, rózsaszínnel pedig azokat, akik csak orális szexet akarnak.

5. Adózik. Minden vállalkozóhoz hasonlóan, ő is adózik.

6. Őszinte a barátjához. Jelenleg nincs párja, de amikor kapcsolatban él, akkor nem hallgatja el, hogy mivel foglalkozik. Mondjuk nehéz elképzelni, hogy épp meccset nézel a nappaliban, miközben ő a másik szobában dolgozik.

7. Nem öltözik obszcén módon. A partnerei olykor külön kérik és fizetnek azért, hogy bújjon jelmezbe, de egyébként farmerben és pólóban nyit ajtót nem pedig neccharisnyában és miniszoknyában.

8. A vendégei nem mindig akarnak szexelni, néha csak ölelésre vágynak. Egyszer volt egy férfi, akit kirúgtak a munkahelyéről és csak meg akart ölelni valakit, de kifizette a teljes tarifát. Annak ellenére, hogy nem csináltak semmit, csak a vállára hajtotta a fejét és sírt.

9. Vannak, akik csak lógni akarnak valakivel. Valaki csak azért érkezik, hogy sorozatokat nézzen vele a Netflixen.


Germany's Escort Girls Anticipate Increasing Demand During World Cup
Illusztráció: Getty Images


10. Mások viszont a fantáziájukat akarják kiélni. Nemrégiben visszautasított egy olyan kérést, amelyben egy férfi azt akarta, hogy erőszakot imitáljanak. Ezen kívül nem engedi a kukkolást, azt, hogy felvétel készüljön aktusról és a csoportos szex is tabu.

11. A csókolózásért felárat kér. A szomszédom úgy véli, hogy a csókolás sokkal intimebb, mint maga a közösülés, ezért aki csókot akar, annak meg kell fizetni az árát.

12. Megfelelő körülmények között él. Nem bocsátkozott részletekbe, hogy mennyit keres, de kényelmesen él és minden évben el tud menni nyaralni.

13. Nem hirdet. Az elején reklámozta a szolgáltatásait, ma viszont már visszatérnek hozzá a vendégei és szájhagyomány útján is terjed a munkája.

14. Nem ismeri a vendégek magánéletét és nem is akar tudni arról. Mint mondta, soha nem kíváncsiskodik a férfiaktól arról, hogy van-e feleségük, gyerekük, esetleg barátnőjük, akit megcsalnak. Soha nem látott még gyűrűt a férfiakon, ugyanakkor ez még nem jelent semmit.

15. Egy alkalommal nem kért pénzt egy férfitól a korai magömlés miatt. A szomszédom még csak a nadrágját és a pólóját vette le, de ez már elég volt ahhoz, hogy a vendége ejakuláljon.

16. Egy ügyfele szeret segíteni a házimunkában. Az egyik férfi leviszi a szemetet és még a mozgó polcot is rögzítette.

17. Normális hobbija van. Szeret moziba járni és a barátaival lógni.

18. Nem szégyelli a munkáját. Teljesen őszintén beszélt velem, mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne, hogy prostituáltként dolgozik.

(Metro)