17 garázst tört fel egy tolvaj Debrecenben

Akt.:
17 garázst tört fel egy tolvaj Debrecenben
© Fotó: police.hu
Debrecen – A 26 éves férfit a cívisvárosi rendőrök elfogták és őrizetbe vették.

Egy férfi tett bejelentést a rendőrségre arról, hogy november 7-én, kedden éjszaka feltörték a Tímár utcában lévő garázsát és ellopták a horgászfelszerelését.

A rendőrök a helyszínre mentek, ahol széleskörű adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek, amelynek eredményeként rövid időn belül elfogták a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét, G. Imrét, akivel szemben a Debreceni Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja elfogatóparancsot adott ki lopás elkövetése miatt. A nyomozók a debreceni férfit – gyanúsítotti kihallgatását követően – bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására. A nyomozás adatai szerint a 26 éves férfi több hasonló bűncselekmény elkövetésével is kapcsolatba hozható, valamint megállapítást nyert az is, hogy a betörésekből származó tárgyak egy részét a vágóhíd utcai piacon, míg egy másik részét ismerősének, B. Attilának értékesítette tovább.

Fotó: police.hu Fotó: police.hu ©

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a G. Imrével szemben 17 rendbeli lopás bűntett, míg 42 éves társával szemben – szabadlábon hagyása mellett – orgazdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

– police.hu –