17-18 éves fiúk követtek el szexuális erőszakot egy lányon Debrecenben

Akt.:
17-18 éves fiúk követtek el szexuális erőszakot egy lányon Debrecenben
© Fotó: police.hu
Debrecen – Elfogtak három fiatalembert, akik a megalapozott gyanú szerint egy fiatal lányt bevittek egy lépcsőházba, és molesztálták.

Egy férfi tett bejelentést a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába arról, hogy 2016. február 12-én 21 óra körül Debrecenben, a Darabos utca egyik társasházának lépcsőházában egy fiatal lányt talált, akinek sérelmére valószínűleg bűncselekményt követtek el. A rendőrök azonnal a helyszínre mentek és mentőt hívtak a lányhoz, akik kórházba vitték, majd a Debreceni Rendőrkapitányság munkatársai megkezdték a környéken a széleskörű adatgyűjtést, tanúkutatást. Ennek eredményeként megállapították, hogy a lányt 20 óra 30 perc körüli időben három fiatal férfi a Debrecen, Péterfia utcán leszólította. Majd a fiatalemberek a lányt magukkal vitték a társasház lépcsőházába, ahol erőszakoskodtak vele és eltulajdonították a mobiltelefonját, valamint a karkötőjét.

A rendőrök azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható P. Alexet, L. Zsoltot, valamint 17 éves társukat, akiket hajdúhadházi, valamint debreceni otthonaikban a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság „Cívis” Közterületi Támogató Alosztály munkatársainak segítségével elfogtak és előállítottak a rendőr-főkapitányságra, ahol jelenleg elszámoltatják őket.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya a 18 éves fiatalemberek és fiatalkorú társuk ellen szexuális erőszak bűntett, valamint kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés