16 katasztrofális randevú története

Akt.:
16 katasztrofális randevú története
Amikor Cupido vicces kedvében van, bizony alaposan átírja a randik forgatókönyvét, és válogatott módon szúr ki a románc után vágyakozókkal. Ennek ékes bizonyítéka a következő válogatás is, amelyet Jimmy Fallon jóvoltából osztunk meg olvasóinkkal. Az amerikai showműsor, a Tonight Show sztárja ugyanis hashtag játékot hirdetett a neten, amelyben arra buzdította rajongóit, meséljék el életük legrosszabb randevújának történetét.

1. A barátaim randit szerveztek nekem egy nagyon helyes sráccal. Amikor megérkezett hozzánk, szinte azonnal egymásra találtak a meleg fiútestvéremmel.

2. Az autóban ültünk, amikor átnyúlt előttem, hogy kidobjon egy poharat, de a pulóvere beleakadt a fogszabályzómba. Most férj és feleség vagyunk.

3. A barátom eldöntötte, hogy összehoz a párja egyik barátnőjével. A lány, akit elhoztak a randira, az unokatesóm volt.

4. Rátaláltam egy pasira a Tinderen. Megbeszéltük a randit, ahová Uberrel érkeztem. Aztán a bárban végre találkoztam a pasassal. Az Uber-sofőröm volt az.

5. Épp vacsoráztam egy pasival, amikor megszólalt a telefonja. Felvette, majd közölte a hívóval, hogy “szia bébi, kicsit késni fogok…”

6. Először randiztam a fickóval, rögtön azzal nyitott, hogy Jézus beszélt hozzá, és azt mondta neki, hogy én vagyok az igazi. Kimentem a mosdóba és soha többé nem tértem vissza.

7. Épp a vacsora felénél tartottunk, amikor elővett egy csavarhúzót és elkezdte tisztítani vele a fülét.

8. Azt hittem csak egy halk puki lesz, de nagyobbat szóltam, mint egy kürt. Soha többé nem láttam.

9. A lány vegetáriánus volt, és mindketten lasagnét rendeltünk. Az övét hús nélkül, az enyém hússal. A pincér véletlenül felcserélte a kettőt. A csaj felpattant, majd azt ordította: “Tehén van bennem!”

10. Leültem és körülbelül egy órán át beszélgettem egy lánnyal, mire rádöbbentem, hogy a vakrandim egy másik asztalnál vár rám.

11. Kávézni vitt a fickó az első találkán, ahol összefutottunk az anyukájával. Végig hármasban lógtunk.

12. Kajálni mentünk. Csak egy apró böfögést terveztem, de véletlenül hányás lett belőle.

13. A pasi elvitt, hogy megmutassa a lakását. Kinyitott egy szekrényt, ami tele volt női ruhákkal, majd közölte, hogy a ruhák tulajdonosa a hónap végén kiköltözik.

14. Megkérdezte, mikor törtem el az orrom. Nem törtem el.

15. Az összes pénzem odaadtam a felszolgálónak, hogy felvágjak a lány előtt a zsíros borravalóval. Aztán kifelé menet a pincérnő megállított az ajtóban és azt mondta, még tartozom neki 7 dollárral.

16. Elfelejtette levenni a jegygyűrűjét…

– BoredPanda –


Minden idők 20 legcikibb randija

Az a kínosabb, hogy ha a mama is a fiával tart a találkozóra, vagy ha a köziskolai tanárral találja magát szembe valaki a vakrandin?

 

16 furcsa dolog, amit az emberek az első randi előtt tesznek

A Whisper appon szétnézve nagyon sok vicces vallomást találhatunk. Valaki Spongyabobbal melegít, míg más a parfümön próbál spórolni, de olyan is akad, aki feltétlenül gázmentes övezetet akar biztosítani újdonsült szerelmének.