14. T-Mobile Kapcsolat koncert Rod Stewarttal és a Megasztárokkal

14. T-Mobile Kapcsolat koncert Rod Stewarttal és a Megasztárokkal
Megasztárokkal kezdődik a június 26-ai T-Mobile Kapcsolat koncert, amelynek idei nemzetközi sztárja Rod Stewart lesz.

únius 26-án a 14. T-Mobile Kapcsolat koncert főszereplője a 250 millió eladott albummal és kislemezzel minden idők egyik legkiemelkedőbb előadója Rod Stewart lesz, akinek 5 stúdióalbuma is a Billboard magazin 100-as listájának elsõ helyére került. Az angol világsztár előtt népszerű Megasztárok, Molnár Ferenc Caramel, Tóth Gabi, Gáspár Laci, Király Viktor és Oláh Ibolya többek között a korábbi 13 Kapcsolat koncert sikerdalait idézik fel. Európa egyik legnagyobb zenei rendezvénye a korábbi évekhez hasonlóan a névadó T-Mobile-nak és támogatóknak, azaz a Sony Ericssonnak, a TV2-nek, a Class FM-nek, a Metropol napilapnak, a Best magazinnak, az Exitnek, Origonak és a Life Networknek köszönhetően idén is ingyenes lesz.

Lassan másfél évtizedre nyúlik vissza a Kapcsolat koncert története, és ezidő alatt évről évre számos világsztár és sikeres hazai előadó szórakoztatta a minden esztendőben több százezres közönséget. A koncert fellépői sokféle zenei stílust képviseltek, azonban a Kapcsolat koncert mégis akarva-akaratlanul egyfajta kapcsolódási pontnak is tekinthető a nemzetközi zenei porondon. Elég utalni az idei sztárvendégre, Rod Stewartra, és All for Love című számára, amelyet az 1980-as évtized egyik legjobb dalának választottak, és különlegessége, hogy 3 férfi szupersztár énekli. Hármuk közül ketten, Sting és Bryan Adams korábban már felléptek a Kapcsolat Koncerten, és most harmadikként Rod Stewart következik. Csakúgy, mint Elton John és Joe Cocker, akikkel az angol sztár szintén énekelt duettet, és akik szintén a Kapcsolat koncert főszereplői voltak.

Rod Stewart előtt a jó hangulatról a TV2 Megasztárjai, így az idei évben új albummal jelentkező Molnár Ferenc Caramel és Oláh Ibolya, az év elején szóló videoklippel jelentkező Király Viktor, és a népszerűségüket mai napig megörző Gáspár Laci és Tóth Gabi gondoskodnak. A fiatal magyar énekesek a 14. Kapcsolat koncerten a korábbi években sikert arató dalokkal a korábbi évek fellépőit idézik fel.

A Grammy-díjas Rod Stewart tavaly októberben új albummal, a hatvanas és hetvenes évek klasszikus soul slágereinek gyűjteményével jelentkezett “Soulbook” címmel. Az albummal visszatért zenei pályájának kezdeteihez, amikor még a The Jeff Beck Band és a kritikusok által is nagyra becsült The Faces frontembere volt. Az új korongon olyan soul klasszikusok kaptak helyet, mint az “If You Don’t Know Me By Now” vagy a ” Higher and Higher”. Rod Stewart pályafutásának sok sikeres és szeretett dalával érkezik Budapestre, ahol igazi különlegességként, a koncert napján már javában zajló dél-afrikai foci-vb-re is tekintettel néhány dalt az általa nagyon kedvelt Celtic focicsapat mezében énekel majd.

A T-Mobile Kapcsolat koncertre a korábbi évekhez hasonlóan az ország számos pontjáról és a határokon túlról is érkeznek majd a színvonalas kikapcsolódást kedvelő zenerajongók. Közülük 300 arany vagy platina szintű T-Home és T-Mobile előfizető másodmagával a Kapcsolat Program keretében különleges lehetőségként VIP-vendégként élvezheti majd a koncertet. A sorsolásra június 17-éig a www.t-home.hu és www.t-mobile.hu honlapokon egyszerű regisztrációval lehet jelentkezni.

A koncert szervezői és támogatói a szórakozáson túl a hasznos kezdeményezéskeket is igyekeznek felkarolni, helyet adva pl. a véradást szervező Magyar Vöröskeresztnek és az országos Vérellátó Szolgálatnak is. A segíteni szándékozók a helyszínen 14-19 óráig 2 helyszínen adhatnak vért. A T-Mobile, a Sony Ericsson, a TV2, a Class FM, a Metropol, a Best, az Exit, az Origo és a Life Network egyaránt arra kér mindenkit, hogy aki teheti, a véradás révén segítse a Vöröskereszt munkáját.