szon-sportoldal

2008.04.14. 10:55

Bardi bosszantotta a baktaiakat

<p>A tizenegyedik helyre esett vissza az utóbbi időben gyengélkedő futballcsapat.</p>

Lesújtott Bardi bárdja. A baktaiak is szívesen látták volna nemrég azt a gyulaházi kötődésű, élvonalbeli tapasztalattal bíró csatárt, aki a végzetüket okozta a vasárnapi bőcsi bajnokin. A másodosztály 22. fordulójában a vendégek védője, Czerula a 22. percben talált be, a félidő utolsó percében öngól okozta az egyenlítést. A hosszú kihagyás után majdnem végig játszó Bardi a 80. percben Jeremiás beadásánál oly módon „törte el” a labdát, hogy az a kapuban kötött ki. Az 1–2 azt jelenti, hogy az elmúlt öt fordulóban mindössze egyetlen pontot szereztek a baktalórántháziak.

– Az összkép alapján ponttal térhettünk volna haza, ám a győzelemre is volt esélyünk. Nem magyarázkodom, hiszen kikaptunk, bosszantó viszont az első félidőben kihagyott sok ziccer – idézte fel a bőcsi meccset Kovács János, a BVSE trénere. – Minden csapatnak vannak nehézségei, mi a 18-as keretünkből 4 alapemberre nem számíthattunk. Most Bodnár csatlakozott a hiányzókhoz, de nem mentegetőzöm, hiszen ellenfelünknél pedig Urbin és Gaál nem léphetett pályára. Sokat tettünk azért, hogy ne kapjunk ki, a kapu előtti pontatlanságunk miatt nem sikerült elérnünk a célt. Szombaton a Mezőkövesdet fogadjuk, remélem, az a meccs egy új, pozitív sorozat kezdete lesz.

Rossz passzban vannak

Két meccs, négy pont. Tavasszal jól kezdett a Bakta, azóta viszont az orosházi döntetlen mellett négy vereség éktelekedik az eredménylistán. Ha hátra nem is tekintenek, tény, hogy hat ponttal van mögöttük a kiesőhelyen szerénykedő Tököl.

- Ladányi Tóth Lajos -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!