12 fotós trükk, amivel úgy fest, mint aki most lép a vörös szőnyegre

Akt.:
12 fotós trükk, amivel úgy fest, mint aki most lép a vörös szőnyegre
© Forrás: brightside.me
Mindig magabiztosnak és gyönyörűnek szeretnénk tűnni a fényképeken, de ez nem mindig sikerül, ha nem a megfelelő pózt választjuk. Elárulunk néhány trükköt, amelyekkel tökéletesek lesznek az önről készített képek.

a
Az egyik legkönnyebb, de leghatásosabb póz. Tegye csípőre a kezeit, de az egyiket kissé lejjebb a másiknál. Ez a helyzet nagyobbnak mutatja a távolságot a karjai és a teste között, amellyel a dereka és a karjai vékonyabbnak tűnnek.

b
Ez a beállás elsőre nagyon egyszerűnek tűnik. Az egyik karját tartsa a teste mellett. Nézzen a kamerába és közben kissé forduljon a szabad karja felé.

c
Ha van ön mögött egy kerítés, egy pad, vagy egy asztal, egyszerűen támaszkodjon háttal arra a karjaival. Ügyeljen arra, hogy a vállait ne emelje túl magasra, különben el fog tűnni a nyaka.

d
Nem kötelező mindig tenni valamit a karjaival, tökéletes képet készíthetnek önről, ha a kezeit az egyik lábára helyezi. Fontos azonban, hogy a lábai ugyanabba az irányba nézzenek, mint a kezei.

e
Támaszkodjon a könyökeire és fényképezzék az egyik oldaláról. Ez a póz kiemeli a test kontúrjait és kiemeli a karjait.

f
Gyakran a legegyszerűbb pózok a legsikeresebbek. A testsúlyát helyezze az egyik oldalára, közben pedig kissé hajlítsa meg a testét úgy, hogy ‘S’ alakot formáljon.

g
Portréfotóhoz tökéletes helyzet. Egy sima felületen könyékből támassza meg a karjait, miközben a fejét kissé emelje meg.

h
Kissé hajoljon egy faágon, de ne tolja rá a teljes testsúlyát. Ez a póz tökéletes porté fotóhoz.

i
Ha nem tudja, mihez kezdjen a karjaival, ne aggódjon. Egyszerűen tegye a háta mögé, vagy a nadrágja zsebébe. Arra ügyeljen, hogy a zsebében szabadok legyenek a kezei.

j
A legegyszerűbb póz a portréhoz. Ebből a szögből fotózva vékonyabbnak fog tűnni. Nézzen a fényképezőgép felé és kissé emelje meg az állát.

k
A kezeit helyezze a falra és gyengéden dőljön azokra, arra viszont figyeljen, hogy a kezei ne takarják az arcát.

l
Ez a póz egyenesíti a vállait, meghosszabbítja a nyakát és ami ezeknél is fontosabb, magabiztosságot sugároz.

(Brightside)


oa2
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Ha úgy érzi, hogy valamilyen változtatásra lenne szüksége a külsején, de nem tudja, milyen frizura állna jól önnek, akkor jó helyen jár, van néhány tippünk. (Brightside) Fotók: A világ 20 legszerencsétlenebbül v...

Címkék: , , , ,