10 világsztár, aki a legsúlyosabb betegséget is legyűrte

Akt.:
10 világsztár, aki a legsúlyosabb betegséget is legyűrte
© Forrás: brightside.me
Sokan azt gondolják, hogy a gazdag és híres embereknek semmilyen gondjuk nincs. A betegségek viszont őket sem kímélik, a következő sztárok viszont sikeresen szembeszálltak a kórral.

Sharon Stone

1
A hollywoodi színésznő a klinikai halál állapotából tért vissza, amikor agyvérzést kapott. Habár a műtét után beszédproblémái voltak, kevesebb mint öt évvel később már nagyot alakított az Elemi ösztön második részében.

Michael J. Fox

2
A színésznél 1991-ben diagnosztizáltak Parkinson-kórt, de ezt követően szerepeivel még 5 Emmy-díjat és számos más elismerést szerzett.

Julia Roberts

3
A színésznő Werlhof-kórral harcol. Ez azt jelenti, hogy egy kis vágás a bőrön is súlyos vérzéssel fenyegeti. Ennek ellenére számos filmben szerepel és három gyermeket nevel.

Ben Stiller

4
A híres színész a rákkal küzdött meg, egy műtét során eltávolították szervezetéből a rákos daganatot, majd kemoterápián kellett részt vennie. Ben először pánikba esett, utána viszont inkább örült, hogy korai stádiumban fedezték fel betegségét.

Toni Braxton

5
Az ötszörös Grammy-díjas énekesnő Szisztémás lupus erythematosusban szenved, ami egy immunrendszert megtámadó betegség.

Daniel Radcliffe

6
A Harry Potter sztárja diszpraxiával küzd, amely azt jelenti, hogy az agy működése nehezíti a mozgást és a beszédet. Daniel Radcliffe ennek ellenére hatalmas sikereket ért el a színészi pályán.

Lady Gaga

7
Az énekesnő Toni Braxtonhoz hasonlóan zisztémás lupus erythematosusban szenved és már rengeteg kezelést kipróbált a betegségére.

Michael Carlyle Hall

8
A Dextert alakító színész 2010-ben tudta meg, hogy limfómája van, de szembeszállt vele.

Kylie Minogue

9
Az ausztrál énekesnő 2005-ben vívott nagy csatát a mellrákkal és ő győzedelmeskedett.

Hugh Jackman

10
A színésznél 2013-ban diagnosztizáltak bőrdaganatot és összesen hat alkalommal operálták meg. A legtöbb embernek ezt követően szüksége lett volna egy kis szünetre, ő azonban folytatta a munkát.

(Brightside)


Fotók: 14 híresség, aki győzelmet aratott a kilók fölött

A sztárok is küzdenek súlyproblémákkal és bizony az ő életüket is megnehezíti a fogyókúra. A következő embereknek viszont sikerült leadniuk a felesleget.

8 világsztár, aki bebizonyítja, hogy a testi tökéletlenség csak erősebbé tesz

Sokan másokat hibáztatnak az őket ért kudarcokért. A következő hírességek viszont akkor sem keseregnek, ha okuk lenne rá.