10 nagyon furcsa dolog, amit a víz mosott a partra

10 nagyon furcsa dolog, amit a víz mosott a partra
© Fotó: brightside.me
Az óceánok rengeteg titkot rejtenek, olykor pedig igencsak bizarr dolgok kerülnek felszínre. Olyan tárgyak, amelyekre egyáltalán nem számítanánk.

Egy LEGO-játék

a
Hollandiában, Zandvoortnál egy óriási, mintegy 2,4 méter magas LEGO-bábut mosott a víz a partra. A környéken lévők először meglepődve figyelték a játékot, majd elkezdtek fotózkodni azzal. Az máig tisztázatlan, hogyan került a partra a hatalmas bábu, de a LEGOLAND holland cége azt állítja, nekik semmi közük hozzá.

Konténerek

b
Miután egy teherszállító hajó elsüllyedt Nápolynál 2007-ben, a rakományt egészen az angliai Devonig vitte a víz. Amikor a konténerek megjelentek a parton, sokan odasiettek, hogy megnézzék azok tartalmát, akadt, aki borral teli hordókat, míg a szerencsésebbek BMW motort találtak.

Rakétatörmelék

c
Az egyik japán parton rakéta törmeléket találtak 2016-ban. Ez valószínűleg egy észak-koreai rakéta darabja lehet, amit ugyanabban az évben lőttek fel.

Egy ismeretlen lény szeme

d
Ezt a szokatlan dolgot 2012-ben találták Floridában és azt feltételezik, egy misztikus lény szeme lehet.

Katonai eszköz

e
2008-ban Skócia partjainál mosta ki a víz.

Dobókocka

f
Ezt a hatalmas dobókockát 2017-ben találták Idahóban.

Űrhajótörmelék

g
Elon Musk cége 2015-ben elindított egy űrhajót, amelynek a darabjait a Bahamákon találták meg 2015-ben.

Kindertojás-kapszulák

h
2017 januárjában a Németországban lévő Langeoog gyerekei igazán boldogok lehettek, ugyanis több ezer Kindertojás-játékot mosott partra a víz miután egy viharba került hajó elvesztette a rakománya egy részét.

Áramlásmérő

i
A rejtélyes tárgyat Izland partjainál találták, de nem ufó. Az eszköz az áramlás erejét méri az óceán mélyén, ezért nem tudni, hogyan került a felszínre.

Óriási cső

pipe
A tengeren szállítás közben hatalmas csövek estek a vízbe, amelyek átmérője két méter, a hosszúsága pedig mintegy ötszáz méter.

(Brightside)


10 elképesztő tó, amely képes megölni
A víz látványa a nyugalom érzésével tölti meg az embert. De vajon minden tó biztonságos? Bemutatunk tíz gyönyörű tavat, amelyben nem merne úszni. Szörny a tóban: Brosno, Oroszország A helyiek gyakran látnak egy ősi gyíkot a tóban. A tudósok próbáltak segíteni megtalálni a "brosznói sárkányt", ...

Címkék: , , , ,