10 meglepő dolog, amit a férfiak vonzónak találnak egy nőben

Akt.:
10 meglepő dolog, amit a férfiak vonzónak találnak egy nőben
© Fotó: brightside.me
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – A nők azt gondolják, hogy tudják, mit tartanak rajtuk vonzónak a férfiak. Pedig igazából nem.

A reggeli ébredés

1
A férfiak szexinek találják a rövid szoknyákat és a magassarkú cipőket, de szerintük nincs annál vonzóbb, mint amikor a nőt reggel pizsamában látják.

Kócos haj

2
Rengeteg pénzt és időt költünk a hajunkra, de a férfiak jobban szeretik azt természetes állapotában látni. Tény, a kócos fürtök jobban vonzzák a férfiakat, mint a túlzottan szabályos frizura.

Smink nélkül

3
A férfiak nem igazán szeretik a sminket, sőt, inkább azt kedvelik, amikor egy nő egyáltalán nem visel sminket.

Poci

4
A közhiedelemmel ellentétben a férfiak nem szeretik, ha egy nőnek teljesen lapos a hasa. A világ egyik legszexibb nője, Marilyn Monroe is azt mondta, egy nő has nélkül olyan, mint egy ház erkély nélkül.

Ráncok

5
A bőr ráncosodása mindkét nemet érinti, de tény, hogy a férfiak vonzónak találják, ha új ráncot fedeznek fel párjukon.

Jó étvágy

6
Azok a nők, akik kifejezetten ügyelnek a diétájuk betartására, nem vonzóak a férfiak szemében. A jó étvágy ugyanis magabiztosságot jelez és azt, hogy nem érdekel mások véleménye. De azért emlékezzen arra, hogy nem érdemes mindent felfalni az első randin.

Szemüveg

7
Tinédzser korban a szemüveg viselése igazi tortúra és cikinek érezhettük, felnőtt korban viszont pont az ellenkező hatását érhetjük el. Egy szemüveges nőt hamarabb megnéznek a férfiak, nem mellesleg a szemüveg viselése magabiztosságot sugall.

Világosabb bőr

8
A nők nem igazán szeretik, amikor a napozás után valahol világosabb marad a bőrük, pedig a férfiak ezt a “problémát”vonzónak találják.

Maxi szoknya

9
Egy hosszú szoknya izgalmasabb a férfiak szemében, mint egy mini. Előbbi ugyanis titkokat rejt, ami felkelti a férfi érdeklődését.

Meztelen lábfej

10
A férfiak nagyon vonzónak tartják a csupasz lábfejet, az egyik legszexibb testrésznek tartják. A világnak a mai napig vannak olyan pontjai, ahol a férfi csak a házasságkötést követően látja csupaszon a felesége lábfejét.

(Brightside)


Fotók: 11 világhírű nő, aki nem félt megmutatni a természetes szépségét

A nőknek nagyon fontos, hogyan jelennek meg valahol, viszont a szépség relatív. A sztárok legtöbbje ki sem lép az utcára smink nélkül, akadnak viszont olyanok is, akik meg merik mutatni valódi arcukat a világnak.

Címkék: , , ,