1. CUBE Debreceni Városkerülő Kerékpáros Nap

1. CUBE Debreceni Városkerülő Kerékpáros Nap
A nyár utolsó hétvégéjén, augusztus 26-án, vasárnap 9:30-tól várják a bringázni vágyó debrecenieket a Kossuth térre az 1. CUBE Debreceni Városkerülő Kerékpáros Nap Szervezői.

A túrán a kerékpárosok egy közel 10 km-es kört tesznek meg, és a Nagytemplom elől indulnak és a Nagytemplom elé érkeznek vissza. A részvétel mindenki számára ingyenes, mindössze egy rövid regisztráció szükséges, melyet a rendezvény weboldalán előre, vagy akár a helyszínen is kitölthetnek a jelentkezők.

A Kossuth téren az ügyesebbek kipróbálhatják tudásukat a Rendőrség ügyességi pályáján, és KRESZ tesztet is tölthetnek ki. A kerékpárosok informálása mellett szeretnénk segíteni, hogy a forgalomban részt vevő kerékpárok a KRESZ-nek tökéletesen megfeleljenek, és a tulajdonosok is megismerjék a legfontosabb, rájuk vonatkozó szabályokat.

A városkerülés végén érdemes még a helyszínen maradni, ugyanis a regisztrált városkerülők között a CUBE és a jóbringa.hu kerékpárüzlet jóvoltából 250 000 Ft-nyi bringás nyeremény talál gazdára. Az útvonalról térképet, és a programokat szintén a jobringa.hu oldalon tekinthetik meg.