Ügyeleti hírek

2024.05.08. 09:02

Kiscica került nagy bajba Hajdúböszörményben

Kedden is számos balesethez riasztották a katasztrófavédelem munkatársait.

Haon.hu

Bajba került cicához riasztották a tűzoltókat Hajdúböszörményben

Forrás: Illusztráció / Napló-archív

Este egy kismacska a második emeletről az első emeleti erkély tetőlemezére esett, Hajdúböszörményben, a Baltazár Dezső utcában – közölte portálunkkal a Hajdú-Bihar Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. Mint írják, a hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók létrán keresztül lementették az állatot és átadták a gazdájának.

Oszlopnak ütközött, majd reptében autót borított

Balesethez is riasztották kedden a tűzoltókat. Hajdúszováton, az Ady Endre utcában parkoló autónak és villanyoszlopnak ütközött egy autó kedden. A hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók átvizsgálták és áramtalanították a járművet. A mentőszolgálat egy embert a kórházba szállított. Fotóriporterünk exkluzív helyszíni fotókkal jelentkezett a szerencsétlenség helyszínéről.

Debrecenben, a Sonkoly utcában egy huszonöt méteres fa a közúti és a gyalogosforgalmat veszélyeztette. A debreceni hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel vágták ki a fát – olvasható a katasztrófavédelem közleményben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában